Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جواد باذلی روز سه شنبه در  گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ابتلای کادر بهداشتی و درمانی به بیماری کووید ۱۹ و  لزوم گذزاندن دو هفته قرنطینه برای درمان در کنار خستگی کار فشرده و تلاش چندماهه، توان نیروی انسانی درگیر این دانشگاه را تحلیل داده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که با شیوع موج سوم کرونا و افزایش تعداد مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌ها، فشار کاری زیادی به مجموعه کادر درمانی وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مقابله با یک اپیدمی از توان یک سازمان و نهاد خارج است و آحاد جامعه باید برای قطع زنجیره انتقال و مهار این بیماری، حوزه بهداشت و درمان را یاری کنند.

باذلی افزود: جلب مشارکت مردم و نهادها و فرهنگ سازی در کنار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در جامعه یک اصل مهم در کاهش معضل شیوع ویروس همه‌گیر کروناست.

وی ادامه داد: هم اکنون به طور متوسط روزانه ۵۰ تا ۷۰ آزمایش مثبت در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد ثبت می‌شود و هم اکنون ۱۱۹ بیمار کرونایی در بیمارستان علامه بهلول گنابادی بستری هستند و ۱۳۹ تن در شهرستانهای تحت پوشش این دانشگاه (گناباد و بجستان) فوت کرده اند.

سه بخش با گنجایش ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبت‌های ویژه برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعال است.

مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گناباد دانشگاه های علوم پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گناباد دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گناباد دانشگاه های علوم پزشکی اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، دکتر سید کاظم رضوی افزود: هیچ یک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند و با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پملب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضایی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.
وی اظهار داشت: یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد بامراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.
دکتررضوی از مردم درخواست کرد: ضمن خودداری از مراجعه به واحد‌ها و موسسه‌های غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف یا دخالت غیرمجاز افراد بدون صلاحیت در موضوع درمان را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد