Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ناصریان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتبارات تملک داراییهای این بخش ۹۱درصد، اعتبارات مصوب ابلاغی صد در صد و اعتبارات مصوب عمومی هزینه‌ای ۱۴۰ درصد افزایش یافت.

وی ادامه داد: با تلاش دولت تدبیر و امید در مجموع ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش بهداشت و درمان شهرستانهای گناباد و بجستان طی سال گذشته جذب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از این میزان تنها ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار طی روزهای پایانی سال ۱۳۹۹ جذب شد.
ناصریان افزود: اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های عمرانی این دانشگاه طی پارسال جذب خوبی داشته است و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در این بخش جذب شد.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد جزء معدود دانشگاه‌هایی است که طی پارسال توانست تمامی مطالبات پرسنلی از قبیل حقوق، اضافه کار و سایر مزایای کارکنان خود را تا پایان سال تسویه و حقوق نیروهای شرکتی دانشگاه را نیز به طور کامل به شرکت‌های پیمانکار پرداخت کند و این شرکتها هم اکنون هیچ مطالباتی از دانشگاه ندارند.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۷ پایگاه اورژانس مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی است.
هم اکنون بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

برچسب‌ها دولت تدبیر و امید دانشگاه های علوم پزشکی گناباد اعتبارات بجستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت تدبیر و امید دانشگاه های علوم پزشکی گناباد دولت تدبیر و امید دانشگاه های علوم پزشکی گناباد اعتبارات بجستان بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد

ایسنا/یزد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: یک مرکز مداخله گر در امور درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد.

دکتر «سید کاظم رضوی» افزود: هیچ یک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند و با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پملپ انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضایی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.

وی اظهار کرد: یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله‌گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، رضوی از مردم درخواست کرد ضمن خودداری از مراجعه به واحدها و موسسه‌های غیرمجاز درمانی، هرگونه تخلف یا دخالت غیرمجاز افراد بدون صلاحیت در موضوع درمان‌ را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه