Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@07:24:03 GMT

نگاهی به سیر اوجگیری کرونا در شهرستانهای خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۱۸۰۹

نگاهی به سیر اوجگیری کرونا در شهرستانهای خراسان رضوی

بر اساس آخرین گزارش نرم افزار ماسک، هم اکنون ۱۸ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز و قرمز تیره، ۹ شهرستان سرخس، باخرز، جغتای، فیروزه، داورزن، چناران، خلیل آباد، کوهسرخ و خوشاب در وضعیت نارنجی و ۶ شهرستان تایباد، خواف، رشتخوار، زاوه، فریمان و صالح آباد در وضعیت زرد قرار دارند.
در حال حاضر هیچ شهرستانی به رنگ آبی کرونایی در خراسان رضوی نداریم در حالی که در پایان اسفندماه ۱۸ شهرستان استان به رنگ آبی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متولیان حوزه سلامت خراسان رضوی اکنون با اعلام نگرانی از روند افزایشی مبتلایان به کرونا در این استان نسبت به رشد فزاینده و معروف به  "آسانسوری" تعداد مبتلایان هشدار می دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه گفت: در حال حاضر و همگام با موج چهارم کرونا  هزار و ۴۵۰ بیمار مبتلا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند که رشد سه برابری را نسبت به گذشته را داشته است.
دکتر مهدی قلیان اول افزود: از کل بستری شدگان کرونا بیش از ۹۹۰ نفر مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که مشهد و ۱۴ شهرستان تابعه را زیر پوشش دارد و بقیه در بیمارستانهای دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور تحت معالجه هستند.
وی با اشاره به روند افرایشی مبتلایان کرونا در استان ادامه داد: بر اساس اعلام نرم افزار ماسک هم اکنون سه شهرستان قوچان، سبزوار و گناباد خراسان رضوی در وضعیت قرمز تیره بوده و با اوجگیری تعداد بستری شدگان کرونا رو به رو هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد بستریهای روزانه در خراسان رضوی هم اکنون به ۳۴۱ نفر افزایش یافته است و این در حالی است که این تعداد در ابتدای فروردین ماه ۱۳۰ نفر بوده است.
قلیان افزود: ۲۹۷ نفر از آنان در بخشهای مراقبتهای ویژه تحت معالجه هستند و تعداد فوتی ها نیز همچنان ۲ رقمی است و روند افزایشی دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد مراجعان به بخشهای سرپایی با علایم مشکوک کرونا در مراکز منتخب کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد را سه هزار و ۲۰۰ نفر در روز عنوان کرد.
قلیان با اشاره به کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم گفت: میانگین رعایت اصول بهداشتی مبارزه با کرونا در شهرهای قرمز و نارنجی استان حدود ۵۱ درصد است که مصداق بارز هنجارشکنی است.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات  دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه این جمعیت توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد و تربت‌حیدریه و دانشکده های تربت‌جام و نیشابور خدمات رسانی می شود.

حدود هفت هزار مبتلا به کرونا در تربت حیدریه

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: این دانشگاه با ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربت‌حیدریه و ۲۰ تخت در بیمارستان شهر مه‌ولات به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت ساکن سه شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه در میانه استان خراسان رضوی خدمت می‌کند.
حسین ابراهیمی پور افزود: تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا از ابتدای شیوع این بیماری تا کنون در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه  ۶ هزار و ۹۷۳ نفر بوده است و چهار هزار و ۲۲۰ نفر بیمار بستری در این مدت داشته ایم.
وی اضافه کرد: در این مدت تعداد جانباختگان با تشخیص قطعی کرونا در حوزه تحت پوشش این دانشگاه ۳۵۱ تن بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: در حال حاضر ۷۰ نفر به دلیل کرونا در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بستری هستند.
به گفته ابراهیمی پور در پی اقدامات انجام شده آمار رعایت شیوه نامه های بهداشتی طی فروردین ۱۴۰۰ در مناطق زیر پوشش این دانشگاه افزایش پیدا کرده است در حالی که این آمار در پایان اسفندماه کاهش قابل ملاحظه ای داشته است.
وی اضافه کرد: هم اکنون رعایت پروتکلهای بهداشتی در بین زنان شاغل ۹۰ درصد و مراجعان به اصناف مختلف ۸۷ درصد است که این میزان در بین مردان شاغل ۷۲ درصد و مراجعان به اصناف مختلف ۷۱ درصد بوده است.

سبزوار با افزایش مبتلایان به رنگ قرمز تیره درآمد

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هم گفت: بر مبنای آخرین تغییرات در رنگ‌بندی کرونایی حوزه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، این شهرستان با اوجگیری بیشتر بستری در وضعیت قرمز تیره قرار گرفته است.
دکتر علیرضا مسلم افزود: شهرستان جوین نیز روز گذشته در وضعیت قرمز قرار گرفت و چهار شهرستان جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد نیز در وضعیت نارنجی هستند.
وی اضافه کرد: هم اینک ۲۱۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان واسعی سبزوار بستری هستند که از این تعداد ۳۰ بیمار بدحال در بخش مراقبتهای ویژه قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: ۳۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ نیز در مرحله درمان سرپایی قرار دارند و به طور میانگین روزانه ۲۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در سبزوار بستری می شوند.
مسلم افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۵۹۱ بیمار مبتلا به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار فوت کرده اند.
وی ادامه داد: ظرفیت بیمارستان واسعی سبزوار ۲۵۰ تخت بیمارستانی است که هم اینک حدود ۹۰ درصد آن تکمیل شده است.
او اضافه کرد: با کمال تاسف میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هم اکنون به ۴۵ درصد کاهش یافته است که این موضوع خطر و تهدیدی برای سلامت مردم است.

۵۶ درصد تستهای کرونا در گناباد مثبت شده است

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد نیز گفت: هم اکنون شهرستانهای گناباد و بجستان در وضعیت قرمز قرار دارند که به تازگی رنگ کرونایی گناباد با افزایش شمار بستری شدگان قرمز تیره شده است.
دکتر جواد باذلی افزود: از ابتدای شیوع ویروس همه گیر کرونا تاکنون افزون بر هشت هزار و ۳۰۰ مورد بیمار با تست مثبت کرونا در شهرستانهای گناباد و بجستان شناسایی و بستری شده اند.
وی اضافه کرد: از مجموع ۱۵ هزار و ۴۰۰ مورد تست بیماری کووید ۱۹ در شهرستانهای گناباد ۵۶ درصد آنها مثبت بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد با اشاره به فوت ۲۸۴ تن با تست مثبت کرونا از ابتدای شیوع این بیماری همه گیر در شهرستانهای گناباد و بجستان افزود: با وجود شیوع موج چهارم کرونا آمار فوتیهای روزانه و هفتگی زیاد نیست و در طول هفته به طور متوسط ۲ تا سه تن بر اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.
باذلی اضافه کرد: هم اکنون ۳۶ بیمار با تست مثبت کرونا در بیمارستان علامه  بهلول گنابادی بستری هستند.
وی با ابراز نگرانی از افزایش تعداد بیماران مبتلا و فوتی ناشی از بیماری کووید ۱۹ به دلیل عادی انگاری در رعایت پروتکلهای بهداشتی در گناباد گفت: این مساله موجب افزایش تبعات این بیماری و از جمله شیوع کرونای جهش یافته در گناباد و بجستان می شود.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم گفت: میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی بین مردم در شهرستانهای تابعه این دانشگاه هم اکنون ۵۰ درصد است.

دکتر جواد صادقی افزود: رعایت پروتکلها در اداره ها و اماکن عمومی با وجود اعمال نظارتها باز هم مطلوب نیست و حدود ۷۰ درصد است و این زنگ خطری برای تشدید تبعات بیماری کووید ۱۹ است.

مرگ بیش از هزار تن مشکوک و مبتلای قطعی به کرونا در نیشابور

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم گفت: هم اکنون این دانشکده سه شهرستان نیشابور، زبرخان و فیروزه را در مجموع با جمعیت افزون بر ۴۵۰ هزار نفر زیر پوشش دارد.
دکتر محسن عظیمی نژاد با اشاره به روند افزایشی مبتلایان در موج چهارم افزود: شهرستان نیشابور در وضعیت قرمز و شهرستانهای زبرخان و فیروزه در وضعیت نارنجی قرار دارند.
وی  کل مراجعه کنندگان با علائم کرونا از ابتدای شیوع این بیماری در نیشابور را هشت هزار و ۲۳۲ نفر عنوان کرد که از این تعداد هفت هزار و ۳۸ نفر بهبود و ترخیص شده اند. 
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در حال حاضر ۱۳۰ نفر با علائم کرونا در بیمارستانهای نیشابور بستری هستند که ۱۸ نفر آنها در بخشهای مراقبت های ویژه هستند.
عظیمی نژاد آمار متوفیان با علائم کرونا در شهرستان های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور تاکنون را هزار و ۶۴ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد، تست ۶۱۶ نفر مثبت بوده است.
به گفته وی در شبانه روز گذشته ۳۰ نفر با علایم کووید ۱۹ به مراکز مراجعه کرده اند که ۲۸ نفر از آنها بستری و ۲ تن نیز فوت شده اند.

ابتلای روزانه  ۱۹ نفر در تربت جام به کرونا 

رییس دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز گفت: با شیوع موج چهارم کرونا در این شهرستان مرزی در حال حاضر روزانه به طور میانگین ۱۹ نفر به این ویروس جهش یافته مبتلا می شوند.
دکتر محمد افکار افزود: هم اکنون شهرستانهای تربت جام و صالح آباد در مجموع با جمعیت ۲۸۳ هزار نفر تحت پوشش خدمات دانشکده علوم پزشکی تربت جام هستند.
وی اضافه کرد: ۲۵ بیمار کرونایی نیز در بخش عفونی بیمارستان سجادیه تربت جام بستری بوده اند که حال ۶ نفر از آنها وخیم است.
رییس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ بیمار قطعی مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان شناسایی شده است و از ابتدای شیوع بیماری کرونا در تربت جام تاکنون ۳۰۹ تن جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند.

به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با فوت ۳۹۵ تن دیگر از هموطنان مبتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۷ هزار و ۵۲۵ تن رسید.

در این مدت ۲۵ هزار و ۴۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۳۶۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲ میلیون و ۲۸۶ هزار و ۹۲۷ نفر رسید. 

برچسب‌ها زاوه مشهد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار سبزوار قلیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بجستان محسن عظیمی نژاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محدودیت های کرونا کرونا فریمان نیشابور تربت حیدریه گناباد خلیل آباد جغتای داورزن چناران پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زاوه مشهد دانشگاه علوم پزشکی زاوه مشهد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار سبزوار قلیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بجستان محسن عظیمی نژاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محدودیت های کرونا کرونا فریمان نیشابور تربت حیدریه گناباد خلیل آباد جغتای داورزن چناران اخبار کنکور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رعایت پروتکلهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رییس دانشکده علوم پزشکی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرونا در بیمارستان شهرستانهای گناباد بیماری کووید ۱۹ گناباد و بجستان علوم پزشکی تربت ابتدای شیوع وضعیت قرمز تربت حیدریه خراسان رضوی بیمار مبتلا بستری هستند حال حاضر قرار دارند موج چهارم قرمز تیره تحت پوشش هزار نفر هم اکنون تربت جام زیر پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه با اتنتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتشار خبر فوت این پزشک در جاسک موجب ایجاد شایعه‌ها و نگرانی‌هایی بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این اطلاعیه ضمن تسلیت به خانواده این پزشک و جامعه پزشکی توضیح داد: مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت وی در بیمارستان پارسیان، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کرده و فوت در تهران اتفاق افتاده است.

این اطلاعیه‌ی افزاید: هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچ یک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز بکار این پزشک در استان هیچ مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه منتقل نشده است و به همین دلیل فوت وی نمی‌تواند هیچ گونه ارتباطی با محل خدمت وی داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی از رسانه‌ها و سایر افراد خواست اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری کنند.

طی روز‌های گذشته خبر فوت این پزشک طرحی جوان تحت عنوان مرگ خودخواسته در جاسک منتشر شده بود.

دیگر خبرها

  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • سوانح جاده‌ای در خراسان رضوی یک کشته و ۲۱ مصدوم برجا گذاشت
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی