Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد گفت: تا کنون حدود ۲۵ هزار دوز واکسن کرونا بین افراد دارای شرایط و جامعه هدف زیرپوشش این دانشگاه در جنوب خراسان رضوی تزریق شده است،که از این میزان ۱۸ هزار و ۲۹۶ دوز در مرحله نخست و بقیه در قالب مرحله دوم به جامعه هدف تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از مجموع ۲۱ هزار و ۹۴۲ تست پی. سی. آر در گناباد و بجستان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون نتیجه ۱۲ هزار و ۴۱ مورد مثبت بوده است که از این تعداد ۹ هزار و ۷۵۴ نفر به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند و بقیه نیز بستری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا ماهانه یک میلیارد تومان صرف تامین وسایل حفاظت فردی کادر درمان بیمارستان‌های گناباد و بجستان می‌شود ادامه داد: ۵۸ طرح تحقیقاتی با موضوع بیماری کووید ۱۹به وسیله محققان و صاحب‌نظران در این دانشگاه در حال اجرا است.

باذلی بیان کرد: از ابتدای امسال ۳۸ هزار و ۳۹۳ تماس  با مرکز فوریت‌های پزشکی در گناباد و بجستان گرفته شده که از این تعداد چهار هزار و ۹۰۵ مورد منجر به ماموریت شده است که طی آن‌ها ۲ هزار و ۵۰۶ بیمار به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها انتقال یافته‌اند.

دکتر باذلی ادامه داد: احداث بخش جدید ای. سی. یو بیمارستان علامه بهلول گنابادی با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال از سال گذشته آغاز شده و تاکنون ۲۰ میلیارد ریال آن تامین و تجهیزات آن خریداری شده است و ۱۹ ماه دیگر عمل جراحی قلب باز در این بیمارستان انجام می‌شود.

او تصریح کرد: بیمارستان علامه بهلول گنابادی با وجود داشتن امکانات و تخصص‌ها هنوز بیمارستان زیان‌ده است و بیمارستان آیت الله مدنی بجستان هم از همان ابتدا زیان‌ده بوده است، ولی این به آن معنا نیست که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در آن‌ها تعطیل شود بلکه خدمات آن‌ها با توجه به سطح بندی ارائه شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با قوت ادامه دارد.

بیشتر بخوانید

۳۰ هزار معلم خراسان رضوی واکسن کرونا دریافت کردند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تاکید کرد: از محل اعتبارات این دانشگاه ماهیانه مبالغی برای کاهش زیان دهی بیمارستان گناباد اختصاص می‌یابد و حدود ۲ میلیارد ریال هم هر ماه اضافه بر اعتبارات موجود به بیمارستان بجستان تخصیص پیدا می‌کند.

باذلی اظهار کرد: با وجود پیگیر‌های مستمر، مصوبات سفر معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بجستان در سال گذشته در زمینه‌های افزایش و ماندگاری متخصص، افزایش تخت بیمارستان و تامین دستگاه سونوگرافی این شهرستان هنوز محقق نشده است، ولی اقداماتی برای تامین دستگاه سونوگرافی در دست انجام است.

او افزود: بیمارستان تخصصی درمان بیماران کرونایی در گناباد نیز با ظرفیت ۶۰ تخت دهه فجر سال گذشته در بیدخت این شهرستان به بهره برداری رسیده و پذیرای بیماران مبتلا به کروناست.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی به بیش از ۱۳۰ هزار نفر در گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی خدمات ارائه می‌کند.

انتهای پیام//س.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا فوریت های پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و بجستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد