Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین آغاز به کار همایش دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، مهمترین اهداف برگزاری این رویداد را ایجاد شور و نشاط و تقویت روحیه پژوهشگری در بین دانشجویان و فعالان پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی برشمرد.

دکتر جواد باذلی گفت: این دانشگاه  با توجه به ظرفیت های علمی و پژوهشی و سابقه برپایی همایش و کنگره های علمی و پژوهشی در سطوح ملی و بین المللی، سال گذشته درخواست خود برای برگزاری کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور ارسال کرده بود که مورد موافقت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محورهای برگزاری این همایش را بیماریهای غیرواگیر، اختلالات متابولیک، پیشگیری، مدیریت و درمان، ارتقای سلامت، بهداشت مادر و کودک، سلامت خانواده و جامعه، سالمندان، سرطان و پیوند اعضا، علوم پایه پزشکی، طراحی و ارزیابی داروها، بهداشت دهان و دندان، پرستاری و مامایی، اعتیاد، گیاهان دارویی و داروهای طبیعی، توانبخشی، طب و داروسازی سنتی، کارآفرینی و فناوری در علوم پزشکی، علوم اعصاب و بهداشت روان،  آسیب شناسی و علوم آزمایشگاهی، نوآوری های علوم پزشکی، سلول های بنیادی، ژنتیک در پزشکی، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی ذکر کرد.

دکتر جواد باذلی از دیگر محورهای این کنگره را سلامت در بلایا و فوریتها، اخلاق در پژوهش سلامت و ایمنی غذا، بیماریهای خود ایمنی، ترجمان دانش، ثبت پتنت، تجاری سازی و ایده پردازی برشمرد.

وی گفت: بیماری کووید ۱۹ و سلامت از دور، شامل بخش های پیشگیری، درمان، مراقبت، سبک زندگی، خودمراقبتی، فرهنگ، اقتصاد و معیشت، ایمنی و بهداشت محیط، آموزش، مدیریت بحران و ارائه تجارب و راهکارها با محوریت تعیین کننده های اجتماعی سلامت، محورهای ویژه این کنگره را تشکیل می دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، سخنرانان داخلی و خارجی این همایش بیشتر به صورت برخط و مجازی و از بستر اینترنت در زمینه محورهای یاد شده سخنرانی خواهند کرد.

وی اضافه کرد: از مجموع ۹۱۶ مقاله ارسالی به بیست و دومین همایش ملی سالانه و هشتمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور ۲۰۹ عنوان پذیرفته شده که ۶۴ مقاله به صورت سخنرانی، هشت مقاله در قالب پنل تخصصی و بقیه به صورت پوستر در مدت سه روزه برگزاری آن ارایه می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بیشترین مقالات ارسالی به ترتیب در بخش های علوم پایه، بیماری کووید ۱۹، تحقیقات بالینی، پرستاری و مامایی، کارآفرینی و فناوری در حوزه های کاربردی علوم پزشکی است.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

برچسب‌ها سازمان دامپزشکی کشور دانشجو دانشگاه های علوم پزشکی گناباد مقاله نویسی همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور دانشجو دانشگاه های علوم پزشکی سازمان دامپزشکی کشور دانشجو دانشگاه های علوم پزشکی گناباد مقاله نویسی همایش دانشگاه علوم پزشکی گناباد علوم پزشکی کشور علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد