Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جواد باذلی روز سه‌شنبه طی گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز و بهره‌برداری بخش جدید مراقبتهای ویژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی و ۱۴۰ میلیارد ریال هم برای تجهیز بیمارستانهای بجستان، بیدخت و گناباد به چهار دستگاه اکسیژن ساز هزینه شده است.

وی ادامه داد: همچنین برای خرید دستگاه hplc برای آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گناباد ۱۳۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد گفت: بهسازی و نوسازی مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع) یونسی و خانه بهداشت شهدای خارفیروزی و تکمیل و بهره برداری ساختمان استقرار تیم سلامت روستای سریده بجستان در مجموع با هزینه ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از دیگر اقدامات این دانشگاه طی نیمه نخست امسال است.

وی کسب درجه یک و عنوان برتر توسط بیمارستان علامه بهلول گنابادی از نظر کیفیت خدمات درمانی را از دیگر موفقیتهای این دانشگاه ذکر کرد و افزود: در شرق کشور ۲ بیمارستان در مشهد و بیمارستان گناباد موفق به کسب این درجه شدند و این نشان دهنده سطح مطلوب خدمات درمانی در گناباد است.

دکتر باذلی ادامه داد: همچنین آزمایشگاه کرونای دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برنامه مهارت آزمایی تشخیص بیماری کووید ۱۹ سازمان جهانی بهداشت طی نیمه نخست امسال موفق به کسب اعتبار کامل شد.
وی عقد قرارداد خرید دستگاه آنژیوگرافی برای راه اندازی بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب باز در بیمارستان علامه بهلول گنابادی و اخذ مجوز چهارمین مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گناباد و بهره برداری از شانزدهمین پایگاه اورژانس جاده‌ای این دانشگاه، اخذ مجوز رشته پرستاری اورژانس در  مقطع کارشناسی ارشد را نیز از دیگر اقدامات این دانشگاه برشمرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این دانشگاه طی نیمه نخست امسال رتبه نخست کشور را در برگزاری مطلوب آزمون های مجازی کسب کرد و صددرصد دانشجویان رشته پزشکی این دانشگاه در آزمون صلاحیت بالینی قبول شدند.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بیمارستان علامه بهلول گنابادی دانشگاه علوم پزشکی گناباد میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد