Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در زمینه واکسیناسیون هیچ‌گونه مشکلی در شهرستان نداریم اما تبلیغات ضد واکسن بر ذهنیت مردم و به خصوص والدین دانش‌آموزان تأثیر گذاشته و استقبال از واکسیناسیون در روزهای اخیر تا حدودی کم شده است.

جواد باذلی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: در زمینه واکسیناسیون در شهرستان گناباد هیچ‌گونه کمبودی نداریم و واکسیناسیون در شهرستان از طریق مراکز تجمیعی و مراکز جامع سلامت در حال انجام است همچنین  به منظور سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون، تیم‌های سیار واکسیناسیون هم از چند روز قبل در مرکز شهر مستقر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باذلی اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر در بحث واکسیناسیون با آن روبه‌رو هستیم، تبلیغات ضد واکسن است که از سوی افرادی با اهداف نامشخص مطرح می‌شود و متاسفانه این تبلیغات تا حدودی بر ذهنیت مردم و به خصوص والدین دانش‌آموزان تأثیر گذاشته و استقبال از واکسیناسیون کمتر شده است.

وی افزود: تا تاریخ ۲۷ مهر ماه حدود ۱۰۷ هزار دوز واکسن در شهرستان گناباد تزریق شده است که از این تعداد حدود ۳۵ هزار نفر هر دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

باذلی با بیان اینکه تا کنون حدود ۴۹ درصد از افراد رده سنی ۱۰ تا ۲۰ سال شهرستان واکسینه شده‌اند، تأکید کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که برای بازگشایی مدارس در روزهای آینده شده، توصیه ما به والدین این است که واکسیناسیون دانش‌آموزان را جدی بگیرند و تحت تأثیر تبلیغات ضد واکسن قرار نگیرند و چنانچه تا کنون برای واکسن مراجعه نکرده‌اند هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد واکسن در شهرستان به اندازه کافی وجود دارد و پاسخگوی مراجعه حداکثری همشهریان  هستیم و چنانچه لازم باشد قادر به افزایش ظرفیت‌های واکسیناسیون نیز هستیم.

نگران پیک ششم نیستیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه از آمادگی شهرستان برای مواجهه با پیک ششم خبر داد و گفت: امیدواریم پیک ششم اتفاق نیفتد اما در صورت احتمال وقوع پیک ششم، آمادگی لازم برای رویارویی با آن را داریم.

وی یادآور شد: پیک پنجم یکی از سخت‌ترین پیک‌های شیوع کرونا در بسیاری از نقاط کشور بود اما خوشبختانه در شهرستان گناباد خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی این پیک را رد کردیم.

باذلی افزود: با توجه به تجربه‌هایی  که از پیک پنجم داریم و با  آمادگی‌هایی که خواهیم داشت نگران موج ششم نیستیم مگر اینکه شرایط خیلی متفاوت از قبل باشد.

او در رابطه با وضعیت فعلی شهرستان به لحاظ شیوع کرونا گفت: تا چند روز قبل آمارها روند کاهشی داشتند اما یکی دو روز است که آمارها ثابت شده و با توجه به عادی‌انگاری‌هایی که اخیرا صورت گرفته افزایش آمار مبتلایان در روزهای آینده دور از انتظار نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در حال حاضر تنها راه پیشگیری و مقابله با بیماری واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و نادیده گرفتن هر یک از این موارد زمینه‌ساز اوج‌گیری مجدد بیماری در جامعه خواهد شد.

گفتنی است بنا بر آخرین به روزرسانی نرم‌افزار ماسک در تاریخ ۲۴ مهر ماه، شهرستان گناباد به لحاظ شیوع کرونا در وضعیت زرد قرار دارد و براساس آمار منتشر شده از سوی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در تاریخ ۲۸ مهر ماه، در حال حاضر ۱۳ نفر به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گناباد بستری هستند و از ابتداء شیوع بیماری تا کنون ۳۵۰ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به  کرونا از دست داده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها واکسیناسیون گناباد خبرهای شهرستان گناباد دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبلیغات ضد واکسن شهرستان گناباد پیک ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۳۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وقتی می‌گوییم فردی سازگار است که پاسخ‌هایی که او را به تعامل با محیطش قادر می‌کنند، آموخته باشد و به نحو قابل قبول اعضای جامعه خود رفتار کند تا احتیاجاتش ارضا شوند. در رابطه با این موضوع پژوهشگران مطالعه‌ای انجام داده‌اند که در آن به بررسی رابطه‌­ بین باورهای فراشناختی با میزان سازگاری فردی و اجتماعی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی ایران است. 

* رابطه بین سازگاری فردی با متغیرهای باورهای مثبت

این پژوهش به این مهم اشاره می‌کند که بین سازگاری فردی با متغیرهای باورهای مثبت در مورد نگرانی، کنترل ناپذیری و خطر، خودآگاهی شناختی رابطه­‌ منفی هست؛ اما با متغیر کنترل افکار، ارتباط مثبت بوده و هیچ ارتباطی با متغیر اطمینان شناختی گزارش نشد.

این پژوهش توضیح می‌دهد که ارتباط بین سازگاری اجتماعی با متغیرهای کنترل­ ناپذیری و خطر، اطمینان­‌شناختی، کنترل افکار مثبت بوده و هیچ ارتباطی بین سازگاری اجتماعی و باورهای مثبت در مورد نگرانی دیده نشده است. سازگاری اجتماعی با خودآگاهی شناختی ارتباط منفی دارد.

افزایش متغیر باورهای مثبت در مورد نگرانی باعث کاهش سازگاری فردی شده و بر سازگاری اجتماعی بی ­تاثیر است

* راهکارهای سازگاری افراد برای بهبود یافتن زندگی

از دیدگاه نویسندگان این پژوهش؛ امروزه با مشکلاتی که در جوامع وجود دارد مطالعه و پژوهش در زمینه‌های سازگاری افراد برای بهبود یافتن زندگی آنها از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد و به این جهت یکی از راهکار‌های مهم در این زمینه پرداختن به باور‌های فراشناختی در آنهاست.

این پژوهش مطرح می‌کند که سازگاری یک فرایند روانشناختی است که بر اساس آن فرد با تمایلات و چالش‌های زندگی روزمره، مقابله می‌کند و یا آنها را درکنترل خود درمی‌آورد، سازگاری این است که فرد با دیگران طوری رفتار کند که هیچگونه مشکل و درگیری با آنان نداشته باشد.

* تعریف سازگاری از دیدگاه باتلر (Battler) 

در این پژوهش می‌نویسند باتلر اظهار می‌دارد که در همه‌ دوران زندگی خود در هر روز و هر ساعت سرگرم آن هستیم که خود نشده را با محیط دگرگون شده و دگرگون نشده سازگار کنیم. فعالیت‌های شخصی و شغلی در حقیقت چیزی جز عمل سازگاری با خود و دیگران نیست؛ اساسا شخص سازگار، شخصی است که میان خود ومحیط مادی و اجتماعی‌اش ارتباط سالم و درست برقرار کند.

در ادامه آمده است که سازگاری یک مفهوم عام بوده و به همه راهبرد‌هایی گفته می‌شود که فرد برای اداره کردن موقعیت‌های استرس زای زندگی اعم از تهدید‌های واقعی یا غیرواقعی به کار می‌برد.

* سازگاری در کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران

بر اساس یافته‌های این پژوهش می‌توان نتیجه گرفت که کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به تعداد زیاد دارندگان مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد رو به تخصص‌گرایی پیش می‌رود و دانشگاه علوم پزشکی ایران در این زمینه بسیار خوب عمل کرده، و با توجه به اینکه بیش از سه چهارم این کتابداران دارای رشته تحصیلی کتابداری و اطلاع رسانی سابق و علم اطلاعات و دانش شناسی هستند.

اطلاعات کلی مربوط به باورهای فراشناختی و سازگاری و فردی کتابداران 

* سازگاری اجتماعی

این پژوهش بیان می‌کند که سازگاری اجتماعی یک عامل متأثر از راهبرد‌های شناختی می‌باشد که می‌توان آن را به دیدگاه‌های شناختی موجود در این زمینه ربط داد. هسته اصلی دیدگاه‌های شناختی درباره اختلالات روانی ناسازگاری چگونگی پردازش اطلاعات در ذهن فرد است.

این پژوهش به این مهم اشاره می‌کند که اگر نظام باور‌های فرد کارآمد باشد، اطلاعات به گونه‌ای دقیق در ذهن او پردازش می‌شوند که نتیجه‌ آن رفتار مطلوب است، اما اگر در پردازش‌ها و ادراک‌های فرد مشکلی وجود داشته باشد، نتیجه‌ای به‌جز رفتار مخرب نخواهد داشت.

افزایش متغیر کنترل ­ناپذیری و خطر، منجر به کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی می­‌شود

به لحاظ کاربردی یافته‌های این پژوهش می‌تواند تأثیرات عملی مهمی بـر تغییر باور‌های فراشناختی مرتبط با سازگاری داشته باشد و در پرتو این یافته‌ها، مدیران و مشاوران می‌توانند با برگزاری برنامه‌های آموزشی و تهیه بروشور‌های مربوط با هدف اصلاح و تغییر باور‌های فراشناختی ناکارامد، از بروز و تداوم رفتار‌های ناسازگار که آسیب‌های روانی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی جدی در پی دارد، پیشگیری کنند.

* کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی

بر اساس یافته‌های این مطالعه، افزایش متغیر باورهای مثبت در مورد نگرانی باعث کاهش سازگاری فردی شده و بر سازگاری اجتماعی بی ­تاثیر است. افزایش متغیر کنترل ­ناپذیری و خطر، منجر به کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی می­‌شود. افزایش اطمینان­‌شناختی کتابداران در سازگاری فردی بی‌­تاثیر بوده اما در سازگاری اجتماعی آنها تاثیر مثبت دارد. افزایش کنترل افکار درمیان کتابداران موجب افزایش سازگاری فردی و اجتماعی آنان می­‌شود. افزایش خودآگاهی شناختی، منجر به کاهش سازگاری های فردی و اجتماعی کتابداران می‌­گردد.

گفتنی است، این یافته‌ها، به صورت یک مقاله علمی پژوهشی با عنوان «رابطه‌ بین باور‌های فراشناختی با میزان سازگاری فردی و اجتماعی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی ایران» به کوشش سعيد غفاری (دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه پیام نور قم)، شعله زکيانی (کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه پیام نور مشهد) تهیه شده که در دوماهنامه «پیاورد سلامت» منتشر شده است. این نشریه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود